top of page

EXCLUSIEF WONEN IN TERNEUZEN

Wonen op een steenworp afstand van het centrum van Terneuzen, op een rustige plek met een fantastisch uitzicht. Dat kan in dit exclusieve nieuwbouwproject.  Maak een heerlijke wandeling op de Scheldeboulevard, pik een terrasje in de stad of geniet van de indrukwekkende schepen gewoon vanuit uw eigen woonkamer. 

 

Op korte afstand van grote steden als Middelburg, Antwerpen, Gent en Brussel. Wonen in Pattistpark is een buitenkans! Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van Terneuzen.

WONEN AAN HET WATER OP EEN ZUCHT VAN DE STAD

De unieke plek aan de Westerschelde, gecombineerd met de ligging nabij de horeca, winkels, jachthaven en culturele activiteiten maken dit tot een toplocatie. Wandel de stad in en geniet van het bourgondische Zeeuws Vlaanderen op het terras of in één van de vele restaurants.

 

Even ontsnappen aan de drukte? Zoek de rust op in de natuur. Dankzij het netwerk van fietspaden en 

uitgestippelde routes maakt u per fiets of te voet 

kennis met de machtige Westerschelde, groene 

oases, de Vliegende Hollander en vogelrijke gebieden. Terneuzen biedt een mooie mix van het bourgondische Zeeuws-Vlaanderen, wonen aan het water en de voordelen van een stad.

P861_BAX & VAN KRANENBURG Pattistpark_INT_extra_obv_006.jpg
D 03 LE NOIR_Pattistpark II.jpg
D 08 LE NOIR_Pattistpark II.jpg

TERNEUZEN ALTIJD GENIETEN

Centraal wonen in Terneuzen, met alle gemakken van een stad. Je geniet van het gezellige stadsleven, maakt een wandeling langs de haven of je kiest ervoor om te genieten van de rust en natuur langs het water. Dat is wonen in Terneuzen. 

 

Terneuzen biedt diverse (water) recreatiemogelijkheden, vele  winkel- en

horecagelegenheden en meer monumenten dan je misschien zou denken. Een stad die je moet ontdekken.

 

Excellent wonen aan de oevers van de Westerschelde. Om de hoek van de gastvrije binnenstad van Terneuzen. Van alle gemakken voorzien. Genietend van een weids uitzicht over het water of de stad. Dat is wonen in Pattistpark.

SITUATIESCHETS PATTISTPARK

situatie.jpg

REEDS 30% VERKOCHT EN IN OPTIE

logo grijs.png

Na de succesvolle verkoop van Pattistpark I is de verkoop van Pattistpark II in volle gang. Al 30% is reeds verkocht en in optie.


Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars.

bottom of page