Pattistpark

Rustig wonen & centraal gelegen

Wonen op een steenworp afstand van het centrum van Terneuzen, op een heerlijk rustige plek. Geniet van een verfrissende wandeling op de Scheldeboulevard, met het steeds wisselende beeld van de Westerschelde. De meest indrukwekkende schepen varen bij u langs en bij helder weer heeft u een ongekend ver uitzicht. U woont ook nog eens zeer centraal, op korte afstand van grote steden als Middelburg, Antwerpen, Gent en Brussel. Wonen in Pattistpark is een buitenkans! Het biedt u het optimale woonklimaat, rust en luxe, te midden van de veelzijdigheid en dynamiek van Terneuzen.

Terneuzen, altijd genieten

Geniet van een heerlijk drankje op een gezellig terras of smul van één van de vele streekgerechten in een sfeervol restaurant. Ook een culinaire wandeling behoort tot de mogelijkheden. De (h)eerlijke ingrediënten komen vaak direct van het land of uit de zee. Kom langs en laat uw smaakpapillen strelen!

Dankzij het netwerk van fietspaden en uitgestippelde routes maakt u per fiets of te voet kennis met de machtige Westerschelde, groene oases, de Vliegende Hollander en vogelrijke gebieden. En waar u ook gaat, de zilte zeelucht is nooit ver weg!

Scheldeboulevard

’s Zomers toont Terneuzen de openluchtexpositie 'Beelden op de Scheldeboulevard'. Struise steen en stoer staal van kunstenaars van naam en faam staan gebroederlijk naast elkaar. Een mooier decor met de Westerschelde op de achtergrond is niet denkbaar. Van het spraakmakende beeld van Thom Puckey, het Vesaliusbeeld, is het elke dag genieten. Dit beeld is één van de grootste bronzen standbeelden in Nederland en staat op de Scheldeboulevard bij het Terneuzense stadhuis.

Zeeuws-vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is écht anders. Een landje apart. Wie denkt dat Zeeuws-Vlaanderen ‘aan het eind van de wereld’ ligt heeft het behoorlijk mis. Wonen in Zeeuws-Vlaanderen is bijzonder, mede door de unieke ligging tussen de Westerschelde en Vlaanderen. Zeeuws-Vlaanderen is daardoor een beetje Zeeuws, een beetje Vlaams maar vooral bourgondisch, dynamisch, contrastrijk en heel bijzonder.

Maar toch, hoewel de charmes van het water en de zuiderburen steeds merkbaar zijn, gaat in het dagelijkse leven ook hier alles gewoon zijn gangetje. Alleen is het allemaal iets minder hectisch. Er zijn geen files, er is weinig criminaliteit en de mensen zorgen nog voor elkaar. Daar word u een ander mens van... een Zeeuws-Vlaming.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn in het Pattistpark? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van woningen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0)115 760 500