Pattistpark

Welkom! Eindelijk thuis

Wonen in stijl. Beter kunt u uw nieuwe appartement in Pattistpark I niet omschrijven. Geniet 's ochtends bij de eerste zonnestralen van het prachtig stilleven op het water van het de Westerschelde. Ontbijt aan de keukentafel met uitzicht over Terneuzen en de Otheense kreek en aanschouw uw omgeving die langzaam ontwaakt. En sluit de dag af met een sfeervolle zonsondergang en een goed glas wijn op uw balkon. In Pattistpark ontdekt u het geheim van het goede leven. Iedere dag genieten van wat de dag u brengt. Welkom. Eindelijk thuis.

De appartementen

De eerste toren wordt circa 42 meter hoog en telt 14 woonlagen met in totaal 48 luxe koopappartementen in diverse types. Per woonlaag zijn er slechts maximaal vier appartementen, u heeft dus maar weinig buren en dus veel privacy. Elk appartement geeft een ruimtelijk gevoel door het gebruik van veel glas, een vrij en panoramisch uitzicht rondom. De appartementen onderscheiden zich door de ruime opzet.

Een standaard appartement heeft een afmeting van ca. 93 m2*, maar een appartement van ca. 130 m2* behoort ook tot de mogelijkheden. En wilt u echt ruimte... dan is misschien het exclusieve penthouse van ca. 260 m2* u op het lijf geschreven. 

De volledig uitgeruste badkamer is van alle gemakken voorzien. De appartementen hebben standaard allemaal twee slaapkamers. Uw keuken kunt u geheel naar eigen smaak en budget inrichten. De appartementen van Pattistpark I worden zonder projectkeuken aangeboden. Hierdoor bent u nog vrijer om uw eigen keukenspecialist uit te zoeken.

Fabuleus wonen op een zucht van de stad

In Pattistpark staat alles in het teken van WONEN. Het is een project dat met evenveel dromen als ambitie gepaard gaat. In Pattistpark komen drie woontorens met diverse appartementen, met het mooiste uitzicht over de Westerschelde en Terneuzen. Het fantastische panorama over de Westerschelde kan binnenkort het eerste worden wat u ’s morgens ziet bij het ontwaken. De luxe appartementen hebben een exclusieve ligging in het nog aan te leggen park.

Duurzaam verwarmen en koelen

Pattistpark is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van verwarming en koeling, conform de laatste regelgeving.Het vloerverwarming/koeling-systeem verwarmt en verkoelt uw woning. We werken met laag temperatuur vloerverwarming en hoog temperatuur koeling. Koeling via de vloer verlaagt de binnentemperatuur in de zomerperiode ten opzichte van de buitentemperatuur en zorgt voor een aangenaam binnenklimaat.

In de badkamer wordt een elektrische radiator/convector geplaatst voor extra comfort. Hiermee kunt u indien nodig de badkamer snel bijverwarmen. Uw woning is verder voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met hoog rendement warmte terugwinning.

Maar wacht, er is meer...

Wilt u meer weten over de verschillende woningen die te koop zijn in het Pattistpark? Neem op uw gemak een kijkje in het overzicht van appartementen en mocht u met vragen zitten neem dan contact met ons op via onze contactpagina of bel rechtstreeks naar (+31) (0)115 760 500